123 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
15.11.2019
Ορφέας | Main Feed

Η ομάδα του Ορφέα

Ορφέας

 

 

 

 

 

Ο Ορφέας αναζητά για αρθρογράφους και συνεργάτες για ρεπορτάζ από το χώρο της μουσικής, από την Αθήνα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, για όλα τα είδη του καλού ελληνικού τραγουδιού. Αν είστε νέοι και νέες, αν είστε άνω των 18 ετών, αν είστε από αυτούς που αγκαλιάζουν με ενδιαφέρον και αγάπη τη μουσική και το τραγούδι, αν είστε σπουδαστές στο χώρο της δημοσιογραφίας που θέλετε να αποκτήσετε εμπειρία κι αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε με ένα περιοδικό που κατέχει μία σημαντική θέση στο μουσικό χώρο, στείλτε μας ένα σύντομο βιογραφικό και δύο λόγια για τα μουσικά σας ενδιαφέροντα στην ηλεκτρονική διεύθυνση This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Σας περιμένουμε.

 

Λίγα λόγια για τον Ορφέα
Ο Ορφέας γεννήθηκε το 2007 στη σκέψη δύο νέων ανθρώπων που αγαπούν με πάθος την ελληνική μουσική και το τραγούδι και ονειρεύονται μαζί τους. Πολύ σύντομα, με τη βοήθεια μίας μικρής παρέας συνεργατών η σκέψη έγινε πράξη και σήμερα ο Ορφέας καλείται να ντύσει με μουσικές γνώσεις, εμπειρίες, σκέψεις τούτες εδώ τις σελίδες. Πήρε το όνομά του από τη μυθική οντότητα των αρχαίων χρόνων που γοήτευε ανθρώπους και φύση με τη δύναμη της μουσικής του. Ο δικός μας Ορφέας κρατά μία κιθάρα και σιγοτραγουδά αγκαλιά με το καλό ελληνικό τραγούδι.
Ο Ορφέας είναι ένα online ηλεκτρονικό περιοδικό που ασχολείται αποκλειστικά με το ελληνικό τραγούδι και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει κείμενα, φωτογραφικό καθώς και άλλου είδους υλικό, αφιερωμένα στα τραγούδια και τους δημιουργούς τους. Πορτραίτα και συνεντεύξεις συνθετών, στιχουργών, ερμηνευτών. Αφιερώματα στους μεγάλους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και στα νέα πρόσωπα του σήμερα που συνεχίζουν στο μονοπάτι που άνοιξε το χθες. Αναμνήσεις και εντυπώσεις από μουσικά γεγονότα, σκέψεις για το τραγούδι, ιστορικά κείμενα αλλά και αναφορές στη σημερινή πορεία του τραγουδιού μας. Και πάρα πολλά ακόμη.


Η ομάδα μας

 

   
Τάσος Π. Καραντής
(υπεύθυνος συνταξης)
    
  

 
Εύη Αργυρίου
(συνεργάτης)
Καλή Βανδώρου
(συνεργάτης)
Θεοδόσης Βαφειάδης
(συνεργάτης)
Ειρήνη Κουλούρη
(συνεργάτης)
 

 
Κώστας Λαδόπουλος
(συνεργάτης)
Μενέλαος Λιόντος
(φωτογραφήσεις)
Κώστας Πατσαλής
(συνεργάτης)
Έλλη Ρουμπέν
(συνεργάτης)
 

 
Χρύσα Σωφρονά
(συνεργάτης)
Γιώργος Τζαγάκης
(συνεργάτης)
Μιχάλης Τσαντίλας
(συνεργάτης)
Βασίλης Χαρδαλιάς
(συνεργάτης)
 


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Άστοχα πράγματα και κινδυνώδη, οι έπαινοι για των Ελλήνων τα ιδεώδη.
Κωνσταντίνος Καβάφης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

16/11/1953 Γεννήθηκε η τραγουδίστρια Γλυκερία
16/11/1971 Πέθανε ο ρεμπέτης Στράτος Παγιουμτζής