103 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
19.11.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Στέλιος Διονυσίου.. Νέο CD!

Η δισκογραφία σήμερα

Ορφέας

Στέλιος Διονυσίου.. Νέο CD.. Νέα δισκογραφική εταιρία..

Ο Στέλιος Διονυσίου δεν είναι γνωστός μόνο για το “βαρύγδουπο” επίθετό του, αλλά και για την γνήσια λαϊκή φωνή που του έδωσε ο Θεός. Είναι γνωστό πως “υπηρετεί” το καλό λαϊκό τραγούδι με ήθος και συνέπεια.

Έπειτα από αποχή χρόνων από τα δισκογραφικά δρώμενα, ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσει μια νέα δουλειά που αναμένεται να αγαπηθεί και να κάνει μεγάλη επιτυχία!

Οι καλοδουλεμένες λαϊκές συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια η οποία πλέον έχει αφήσει το στίγμα της στα μουσικά δρώμενα, οι εύστοχοι στίχοι της συγγραφέως Ευανθίας Μάγνη η οποία μας εκπλήσσει με τον Ελληνικό και Τούρκικο στίχο της, και η μοναδικότητα της φωνής του Στέλιου Διονυσίου, δημιούργησαν έναν Αληθινό Λαϊκό Δίσκο που απουσίαζε τα τελευταία χρόνια από την ελληνική δισκογραφία.

Ως προάγγελος της δουλειάς αυτής, κυκλοφορεί το τραγούδι “Νιώσε με” και θυμίζει τα μεγαλεία της εποχής του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Στο CD θα υπάρχουν επίσης δύο ντουέτα, ένα με την Δόμνα Κουντούρη στο “Θα σ’ αγαπώ”, και ένα με την Göknur στο “Νιώσε με” .

Bonus track στο CD το “Sensiz olmuyor”, ένα τραγούδι με Τούρκικο -αυτή τη φορά- στίχο της Ευανθίας Μάγνη, σε μουσική της Ζωής Τηγανούρια και την ερμηνεία της Göknur.

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη Next Records με το περιοδικό "Πίστα".


 

Τίτλος CD: "Εσένα αγάπησα"
Καλλιτέχνης: Στέλιος Διονυσίου
Νέο τραγούδι: “Νιώσε με”
Μουσική: Ζωή Τηγανούρια / Στίχοι: Ευανθία Μάγνη

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Όταν αγαπάς η μισή αγάπη είναι φόβος για το χαμό της αγάπης, η άλλη μισή είναι μίσος για τη σκλαβιά της αγάπης, όλη η αγάπη είναι πόνος που λείπει η αγάπη.Που ’ναι η χαρά της αγάπης; Που ’ναι η αγάπη;
Γιάννης Ρίτσος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

19/11/1944 Γεννήθηκε στη Λευκάδα η μέτζο-σοπράνο Αγνή Μπάλτσα
19/11/1959 Γεννήθηκε ο συνθέτης Νίκος Ζούδιαρης

ΤΥΧΑΙΑ TAGS