138 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
22.05.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου

Α TRIBUTE TO THE LEGENDS WORLD TOUR - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Μουσικά γεγονότα

Ορφέας

Α TRIBUTE TO THE LEGENDS WORLD TOUR
Χ.Βαρθακούρης, Σ. Διονυσίου, Δ. Κόκοτας, Γ. Μπιθικώτσης ερμηνεύουν τα τραγούδια των πατέρων τους σε μία και μοναδική συναυλία στο Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού στις 25/1 για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου!


Μια γεύση από την  παγκόσμια περιοδεία «A tribute to the Legends – Τα τραγούδια του πατέρα μου» θα πάρουν όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία των Χάρη Βαρθακούρη, Στέλιου Διονυσίου, Δημήτρη  Κόκοτα, Γρηγόρη Μπιθικώτση στο Θέατρο του Κολλεγίου, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου!

Μετά από 3 ιδιαίτερα επιτυχημένες συναυλίες στο Dusseldorf της Γερμανίας, οι 4 καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μεγάλα τραγούδια των πατέρων τους σε μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των αείμνηστων Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στράτου Διονυσίου και των διαχρονικών Σταμάτη Κόκοτα και Γιάννη Πάριου θα κατακλύσουν το Θέατρο του Κολλεγίου με τις 4 υπέροχες φωνές των γιών τους και θα μας ταξιδέψουν στην καλύτερη εποχή του ελληνικού τραγουδιού!


Συναυλία «A tribute to the Legends – Τα τραγούδια του πατέρα μου», Χ. Βαρθακούρης,   Σ. Διονυσίου, Δ. Κόκοτας, Γ. Μπιθικώτσης στο Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού
Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, ώρα 21:00
Θέατρο Κολλεγίου, Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό
Πληροφορίες – Αγορά Εισιτηρίων: 210 6798217-8

 

 
 

 

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Θα ήθελα μια κοινωνία που θα έχει μια γραμμή – οριζόντια – για όλα τα παιδιά που γεννιούνται. Να είναι όλα ίσα στην εκκίνηση. Όταν μου λένε αν είμαι αριστερός, αυτό τους απαντώ.
Θάνος Μικρούτσικος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

23/5/1942 Πέθανε ο συνθέτης Παναγιώτης Τούντας
23/5/1943 Γεννήθηκε στην Αθήνα η τραγουδίστρια Βίκυ Μοσχολιού

ΤΥΧΑΙΑ TAGS