149 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
19.05.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου

A tribute to the legends στο Κολλέγιο Αθηνών

Μουσικά γεγονότα

Ορφέας

Α TRIBUTE TO THE LEGENDS WORLD TOUR
Χ.Βαρθακούρης, Σ. Διονυσίου, Δ. Κόκοτας, Γ. Μπιθικώτσης ερμήνευσαν τα τραγούδια των πατέρων τους σε μία και μοναδική συναυλία στο Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου!


Μια γεύση από την  παγκόσμια περιοδεία «A tribute to the Legends – Τα τραγούδια του πατέρα μου» πήραν όσοι παρακολουθήσαν τη συναυλία των Χάρη Βαρθακούρη, Στέλιου Διονυσίου, Δημήτρη  Κόκοτα, Γρηγόρη Μπιθικώτση στο Θέατρο του Κολλεγίου, την περασμένη Παρασκευή.

Οι 4 καλλιτέχνες ερμήνευσαν μεγάλα τραγούδια των πατέρων τους σε μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των αείμνηστων Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στράτου Διονυσίου και των διαχρονικών Σταμάτη Κόκοτα και Γιάννη Πάριου κατέκλυσαν το Θέατρο του Κολλεγίου με τις 4 υπέροχες φωνές των γιών τους και ταξίδεψαν τις εκατοντάδες παρευρισκόμενων στην καλύτερη εποχή του ελληνικού τραγουδιού!

Μεταξύ άλλων, στη συναυλία παρευρέθησαν οι κ.κ. Γωγώ και Μαίρη Αυγερινοπούλου, η οικογένεια Υφαντή, ο Μιχάλης Ζαμπίδης με τη μάνατζερ του Τόνια Φουσέκη, η Κατερίνα Γουλανδρή κ.α.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Οι υπάλληλοι όλοι λιώνουν και τελειώνουν σαν στήλες δύο - δύο μες στα γραφεία.
Κώστας Καρυωτάκης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

20/5/1938 Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη η τραγουδίστρια Μαρινέλλα (Κυριακή Παπαδοπούλου)