156 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBar



Σαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
23.03.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου

Το Φουγάρο υποδέχεται τη Μελίνα Τανάγρη!

Μουσικά γεγονότα

Ορφέας

  
Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Φουγάρο Café,
η Μελίνα Τανάγρη παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια και ευφάνταστες ιστορίες!    

 
    
Μαζί της οι μουσικοί:
Δημήτρης Παπαλάμπρου: κιθάρα-κρουστά
Ευαγγελία Μαυρίδου: πιάνο-πλήκτρα
Για την παράσταση, η Μελίνα μάς είπε:
«Με καινούργιες δυνάμεις και παλιές αδυναμίες, έκανα μία επιλογή τραγουδιών που για μένα ήταν αντίδοτο στην περιρρέουσα κατάθλιψη. Μακάρι να λειτουργήσει έτσι και για όσους έρθουν να μας ακούσουν!»
Δισκογραφία Μελίνας Τανάγρη:
Τεσσαρακοστός παράλληλος, 1982
Όλα μπερδεύονται γλυκά, 1986
Βυζάκια έξω λοιπόν, 1987
Μελίνα απ΄το μέλι, 1989
Στον κήπο, 1992
Κόντρα Καρδιάς, 1999
Το ’χεις, 2003
Μελίνα Τανάγρη + το δίδυμο: Διπλό κλικ, 2009    

 
    
Έναρξη Προγράμματος: 23:00    

Είσοδος    10€ με ένα ποτό
Τραπέζι    25€ / άτομο με fixed menu *
μόνο με κρατήσεις
    

* service φαγητού: 21:00 - 22:30
 
Κρατήσεις
Γωγώ Λαμπράκου
2752047347 / 6940295416    

 
 
Ασκληπιού 98
211 00 Ναύπλιο    T 2752047347
email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Θα ήθελα μια κοινωνία που θα έχει μια γραμμή – οριζόντια – για όλα τα παιδιά που γεννιούνται. Να είναι όλα ίσα στην εκκίνηση. Όταν μου λένε αν είμαι αριστερός, αυτό τους απαντώ.
Θάνος Μικρούτσικος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.

ΤΥΧΑΙΑ TAGS